Foorumin osoite

Tällä alueella tiedotetaan foorumia koskevista asioista

Foorumin osoite

ViestiKirjoittaja Administrator » 08.05.2019 14:26

käytäthän jatkossa foorumin osoitteena https://suomenkristityt.foorumimme.com
Avatar
Administrator
Ylläpitäjä
 
Viestit: 79
Liittynyt: 05.05.2019 01:00
Paikkakunta: Kaikkialla

Re: Foorumin osoite

ViestiKirjoittaja Herätyys » 29.05.2019 00:28

Niin, tämän keskustelufoorumin osoite.

Paikallisseurakuntien osoitteita ei vielä voida ilmoittaa,kun ei niitä Raamatun UT mukaisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Kristukkssen Jeesuksen apostolisia seurakuntia VIELÄ, sitten apostolitsten alkuseurakuntien ole.

Mutta tehtävämmehän on saada niitä syntymään. Kunhan ensin löydämme eri puolilta ja alueilta Suomea niitä rakentaviin, eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi ym, muiksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi palvelustehtäviin kutsumuksen / armoituksen omaavia.

Itse elän, ja toimin uusimaa alueella. Sitten kun alkaa löytymään muita tältä alueelta, niin sitten alamme asiallisesti ja rakentavasti keskustellen selvittämään miten saisimme tälle alueelle Raamatun UT mukaisesti eläviä ja toimivia pikallisseurakuntia tähän yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalla hyväksi, tarkoituksen tavoitteen mukaiseen, Raamatun UT mukaiseen koko Suomen alueen kattavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön / Jumalan VALTAkunta yhteyteen / yhtenäisyyteen. Jossa vasta tulisi mahdollisuus päästä kasvamaan siihen ylösottoon, Kristuksen Jeesuksen morsiameksi, kelvollisuus kuntoon, siihen ei tahraa eikä ryppyä, Pyhään PUHTAUTEEN.

Niin että voisi "hedelmistään" sellaiseksi, kaikille hyväksi "hyvää hedelmää tuottavaksi" ja kantavaksi tunnistaa, eli Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. Kaikilta osin Raamatun UT mukaisesti ja perustalta, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, Kaikkia kohtaan Luvallisen, Totuuteen perustuvan Oikeuden mukaisesti eläviksi ja toimiviksi.

Niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttujen / armoitettujen peräänkuuluttelemista / etsimistä jatkaen. Pääasiassa tuolla suomi24 uskonnot ja kristinusko alaisuudessa olevilla eri palstoilla. Mutta vähän muillakin siellä suomi24 olevilla.

"Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä?
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15


Paluu Foorumia koskevat tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron