Kristityt on tästä pahan vallassa olevan...

Hengellisiä keskusteluja.

Kristityt on tästä pahan vallassa olevan...

ViestiKirjoittaja Herätyys » 20.09.2019 23:21

saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien touhuista ja politiikasta, jossa "piru" vie vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta, ja jossa PAHA perii, ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja. Sitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

Tästä "pirun" hyväksi ja puolesta maailmallisesti touhuista ja politiikasta kun tulee näitä SYYSTÄ, (kaikki vääryys ja pahuus) = Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuuksista pahaksi / kärsimyksiksi, ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. hirvittävyyksiksi, TUOMIOKSI seuraamuksia.

Näitä joista tiedostus välineet päivittäin, kautta maailman (vain joistakin) vasta vain pientä ns. "jäävuoren huippua" siitä kaikesta, uutisoi.

Nämä maailmallisesti / nykytavalla touhut kun on liekö peräti 80 % seti vain pelkästään luomakunnalle TUHOKSI puolesta touhua, ja lisäksi ihmiskunnalle turmeluksi koitunutta ja koituvia. .

Uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, ns. HUUTAVAN ääni!

Että löytyneekö tälle em. Raamatun UT mukaiselle ja perustalle Krist. vaihtoehtoa rakentavalle tielle lähtemisestä, aluksi keskustelemaan, siitä mitä kaikkea ja miten, edelyytää, kiinnostuneita.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Kristityt on tästä pahan vallassa olevan...

ViestiKirjoittaja sinetti » 21.09.2019 08:39

Näin se on kun ihminen ei kulje, ei edes monasti uskossaankaan, kulje Jumalan tahdon askelissa, vaan vetää ylleen valheen viitan maailmasta ja toteuttaa sen valheita, jotka sitten muuttuvat kirouksiksi.
Jumalan tahdossa kulkeva, saa kulkea siunauksien polulla.
On hienoa nähdä sinun taas kirjoittavan täällä, Herätyys, täällä on ollut kovin yksinäistä ...
Samaa toivoisin palstan luojalta, sinulla oli hyviä ajatuksia. :P :clap
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 234
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Kristityt on tästä pahan vallassa olevan...

ViestiKirjoittaja Herätyys » 22.09.2019 00:02

Kiitos vain, ja kunnia / ylistys Herralle Kristukselle Jeesukselle, joka on armossaan kutsunut / armoittanut, tähän Krist. uskoville / muillekin Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi tehtävään / työhön.

Johtunee siitä kun kaikki erinimiset, eri krist. suunnat puhuu ja suosittaa kukin eriseura, vain sitä heidän omaa, vain vähän nimeksi krist. uskonnollisuuteen pitäytyviksi. Vain sen verran Raamatun UT mukaista että vaikuttaa niiltä osin mistä puhuvat uskottavita, niille jotka ei olet peryhteet kunnolla / syvällisesti niihin kaikkiin Raamatun UT opetuksiin, ohjeisiin ja kehoituksiin. Jäävät näin sitten ns. "puolitiehen" vain jollain tavalla uskoviksi / uskossa oleviksi. Sellaiseen pysähtyneisyyden OLO tilaan.

Nyt pitäisi vain alkaa herättelemään krist.uskovia ja siksi haluavi akaikilla mahdollisilla foorumeilla, kaikilta osin Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen läheviksi / yhtyviksi. Tämä Suomen Kristityt foorumi tukikohtanamme, jonne ohjata ja kutsua Oikeasta, täysimääräisestä, siitä apostolisten alkuseurakuntien alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen, kaikessa YHTENÄ Kristuksen Jeesuksen jäsenistönä täydellisyys, (kaiken Oikean ja hyväksi olevan tättymys) päämääräisestä...

Joka siis edellyttää yhdeksi Kristuksen Jeesuksen ruumis jäsenistö verkostoksi, paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti yhtä olevaksi ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa yksi mielisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi järjestäytymisen / yhdistymisen.

Herran Jeesuksen nimessä, tälle em. Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden tielle lähtemiseen / yhtymiseen, näin kaikkia Kristuksen omia ja siksi haluaviakin kehoittaen.

vähäinen, kutsuttu, tähän Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

Nyt kun ontämä foorumi jossa on mahdollisuus Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti KESKUSTELEMISEEN, ilmam mainosten ym. muiden epäasillisuuksien häirintää.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15


Paluu Uskonasiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron