Sivu 1/1

Profetia Suomi eroaa EU:sta

ViestiLähetetty: 10.05.2019 17:30
Kirjoittaja sinetti
Profetia Suomi eroaa EU:sta

Julkaistu 26 04 2019 - 11:12 by Keijo

Törmäsin tänään tähän, jo lähes 4 vuotta sitten tulleeseen ennustukseen, ja on sen verran mielenkiintoinen että laitoin tänne.

Profetia hallituksen hajoamisesta

Julkaisin 30.7.2015 seuraavan sanoman Profetioita 4 -sivullani nettisivustossani www.jouko-piho.fi.

Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus

Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.

Jouko Pihon kommentti 8.3.2019:

Profetian neljästä asiasta kaksi on toteutunut. Kesällä 2017 Perussuomalaiset jakaantui ja tänään hallitus hajosi.

Sanoman mainitsema radikaali oikeistopuolue (isänmaallisessa mielessä, ei taloudellisesti) ei ilmeisesti ole vielä syntynyt (tai sitten on) ja samoin Suomen ero EU:sta ei ole vielä tapahtunut, mutta se tulee toteutumaan kuten profetian muutkin kohdat.

4.3.2019

http://www.armo.info/blogi/kategoria/Aj ... profetiat/

Re: Profetia Suomi eroaa EU:sta

ViestiLähetetty: 18.06.2019 12:11
Kirjoittaja Herätyys
Se on vain se, että ei se Suomen kansakuntana EU:sta eroaminen mitään hyödytä, koska kaikki maailmallisesti / Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISESTI elävät kansakunnat on JO, Luojan puolelta tuhoksi tuomituiksi, ennalta ilmoitettu.

Vain ja ainoastaan Raamatun UT mukaisesti ja perustalta elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkavilla / yhtyvillä on mahdollisuus sanoutua siitä EU määräysvallan alaisuudesta irti. Mahdollistuu Krist. vaihtoehdoksi yhdistymisellä / siihen paikkakunnittain ja alueittain kansakunnan laajuisesti YHDEKSI, yhtä olevaksi ja kaikessa yhtäpitäväksi, Totuudessa YKSI mielisesti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläväksi, Hänen ruumis jäsenistöksi verkostoksi, järjestäytymällä.

Johon em. Raamatun UT mukaisesti toimivaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön olemme Kristuksen Jeesuksen omina (jäseninään), tästä pahann vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien, Jumlan Sanan VASTAISESTI touhuista politiikasta ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja.

Näin em. alkaen / yhtyen kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen / Laillisen Oikeuden mukasesti. Näin em. yhdistyen ja yhtyen, Luojan hyväksemme luomaa Luomakuntaansa, "viljelevästi ja varjelevasti". = Oikein hoitaviksi ja käyttäviksi. Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään, eikä millekään Luojan hyväksemme luomalle pahaksi, vain ja ainoastaa hyväksi. = Kristillisellä / Raamatun UT mukaisella tavalla.

Kristuksen Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen. Tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaiseen pitäytyvästi elävä, puhuva (ÄÄNTÄ pitävä) Ei äänestelevä, vaan Krist. tavalla elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

Niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.