Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Profetioita ja niihin liittyvää

Jumalan ilmoitus Herran paluusta

ViestiKirjoittaja sinetti » 14.09.2019 07:52

Kävin äsken seikkailemassa tuolla Suomi24 Profetioissa ja löysin sieltä tällaisen ilahduttavan ja lohduttavan Jumalan ilmoituksen, jonka halusin myös teille jakaa:

Jumalan ilmoitus Herran paluusta

Anonyymi

12.9.2019 22:08
Tämä Jumalan ilmoitus saapui muutama vuosi sitten .Tapahtui näin(lyhyt versio).Tulin vaimoni kanssa kotiin srk kokouksesta ja aloimme laulamaan ja soittamaan vapautuneesti .Ilmoitin Jumalalle hymyillen ,että ..pidä Jumala valtaistuimesta kiinni sillä laulan nyt sinulle voimakkaalla äänellä rintakehästä ja ääni on suuri ja vaimoni soittaa . Aivan kuin olisi nähnyt Jumalan hymyilevän ja lauloin ja lauloin ja sitten kävimme norm nukkumaan.
Heräsin yöllä pianon soittoon outoon kappaleeseen(soitin oli takaseinällä seinää vasten) ja kuulin soittoa ja katsoin kun vaimo nukkui ja mietin kuka soittaa ja samalla näin kädet ilmassa kyynärpäitä myöten ja kädet soitti kappaletta ja minä kuuntelin rauhassa ja kappale lähestyi loppuaan hidastuen ja sitten juuri ennen loppua eli viimeistä sointua kädet jähmettyi ja sormet pysähtyi pianon koskettimien yläpuolelle liikkumatta.
Kysyin: Miksi et soittanut kappaletta loppuun saakka (vaan jätit viimeisen nuotin pois?)
Samassa tuli vastaus :Koko takaseinä hävisi avaruuteen ja näkyi koko universumi ja piano alkoi kuin venymään kohti kenties alkupistettä ,mistäJumala laittoi kaiken alkuun ja voimakas selvä ääni sanoi .....Niin vähän(tai paljon ) kuin tuo yksi nuotti on tästä kappaleesta (venyvä piano kuvasti kappaletta alkuun saakka ) ja koko maailman historiaa ......niin samalla tavalla niin lähellä on Herran saapuminen .
Tähän päättyi tämä Jumalan ilmoitus ,joka oli vahva ja selkeä ja nyttenkin kirjoitan asian ulkomuistista ja näen kuvan silmissäni ja muistan kaiken .
Siis ottakaa Jeesus vastaan pelastajana sillä emme tiedä ,millä hetkellä Jeesus palaa ..vuosia ?? vuosikymmeniä vielä ?? Lähellä kuitenkin ja Jumala vain tietää tarkan hetken,mutta tämä ilmoitus on varoitus ihmisille ja vain Jumalan armoa kaikki.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 234
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Paluu Profetiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron