Ehdotus etusivulle

Ehdota täällä osioita ja ulkoasua koskevia muutoksia ja muita ohjeita palstan rakentamiseen

Ehdotus etusivulle

ViestiKirjoittaja Administrator » 05.05.2019 13:31

Esimerkkiehdotus.
Etusivulla voisi olla alueita
Uskonasiat
-yleistä uskosta
-uskoontulo
-todistuksia
Raamattu
-UT
-VT
Jumala
Jeesus

Seurakunnat
-Suomalaiset
-Ulkomaiset
Avatar
Administrator
Ylläpitäjä
 
Viestit: 79
Liittynyt: 05.05.2019 01:00
Paikkakunta: Kaikkialla

Re: Ehdotus etusivulle

ViestiKirjoittaja Herätyys » 06.05.2019 11:53

Krist. vaihtoehto, Raamatun UT mukaiseksi Kristillisyydeksi
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Ehdotus etusivulle

ViestiKirjoittaja Herätyys » 09.05.2019 11:37

Eli siihen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksi luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön pääsemiseksi / yhdistymiseksi suuntaa näyttämään ja tietä muillekin, tälle pahan vallassa olevalle maailman / ihmiskunnan kansakuntien Jumalan Sanan vastaisesti, = "pirun" hyväksi, = ihmiskunnalle turmeluksi ja luomakunnallemme tuhoksi, tuomioksi touhuille ja politiikalle, kaikkia kohtaan Laillisen, Totuuteenn perustuvan, = kaikille hyväksi Luvallsen Oikeuden mukaisesti toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön peemiseksi / alkamiseksi.

Asiallisesti ja rakentavasti keskutelujen myötä mahdollistuvaan.

Mitä kenelläkin tähän em. asiaan ja tarkoitukseen annettavaa, sanottavaa, tai tästä kaikille hyväksi VALTAVASTA Krist.vaihtoehto mahdollisuudesta, kysyttävää.

Tähän em. mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaiseen pitäytyvästi elävä, puhuva / ääntä pitävä, ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

Jeesuksen nimessä... Niitä muita tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja peräänkuulutteleva / etsivä.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Ehdotus etusivulle

ViestiKirjoittaja Herätyys » 19.05.2019 23:59

Niin että löytyneekö niitä muita Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustaiksi, ym. palveljoiksi kutsuttuja.

Että voitaisiin alkaa asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan sittä, mitä kaikkea edellyttää, miten kuuluu raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan että sellaiseksi, ne Raamatun UT mukaisen Ktistillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi jatäyttäväksi tulisi. Joista kaikki voisivat tunnustaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. " hedelmistäään kun puun" sellaiseksi,kaikilta osin Raamatun UT mukaisesti eläväksi, ÄÄNTÄ pitäväksi / puhuvaksi, ja toimivaksi / vaikuttavaksi tunnistaisi.

Teitä muita, Herran Jeesuksen nimessä etsivä ja esille tulemistanne, odotteleva.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Ehdotus etusivulle

ViestiKirjoittaja sinetti » 20.05.2019 08:36

Amen.
Minä myös täällä odottelen, teitä rohkeita Jumalan omia, tulemaan tänne keskuuteemme. Muuttukaa näkyviksi ja antakaa Kristuksen rakkautenne ja valonne näkyä. Tehdään yhdessä ja rakennetaan yhteys toisiimme, Kristus ruumiiseen, näin meistä tulee 1, Jeesuksessa Kristuksessa, ja Hän on oleva tämän ruumiin pää ja me, sen muita osia, toimien Hänen käsinään ja jalkoinaan, ja kaikkia niitä tehtäviä, joita tämä seurakunta tarvitsee, kasvaakseen ja oppiakseen.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 234
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Ehdotus etusivulle

ViestiKirjoittaja Herätyys » 13.06.2019 02:01

Jaa,a. Missähän ne muut .Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" seurakuntiaan rakentavasti,, riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsutut, ja siihen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavat maahtaa, ns. "luuhailla". kun ei mistään, etsimälläkään meinaa löytyä, vaikka kuinka, ihan julkisesti perään kuuluttelee / etsii, ja niitä "etsintäkuulutus" viestejä eripaikkoihin heittelee.

Piileslelevät kuin Aatami ja Eeva paratiisissa, laittomuuteen antautumisen jälkeen. Sai Luojansa toistuvasti huudella että missä olette, ennekuin syyllisyytään peitellen astuivat eteensä. Kuulemaan sen, paratiisista karkoitus TUOMIONSA!
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15


Paluu Rakennus ehdotuksia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron