Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

Keskustelua, kysymyksiä vastauksia, mielipiteitä ym.

Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja Herätyys » 07.05.2019 12:26

Että mitä kaikkea se Raamatun UT mukainen ja perustuva, kaikille hyväksi Kristillisyys edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että sellaiseksi, ne Raamatun UT mukaisen Kritsillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi tulisi?

Että "hedemistään puun" siksi / sellaiseksi, kaikille hyväksi "hyvää hedelmää tuottavaksi" tunnistaisi.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja sinetti » 07.05.2019 12:32

Kirje efesolaisille 2
1. Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
2. joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,
3. joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;
4. mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut,
5. on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut -
6. ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,
7. osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
8. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -
9. ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.
10. Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.
11. Muistakaa sentähden, että te ennen, te lihanne puolesta pakanat, jotka olette saaneet ympärileikkaamattomien nimen niiltä, joita, lihaan käsillä tehdyn ympärileikkauksen mukaisesti, sanotaan ympärileikatuiksi -
12. että te siihen aikaan olitte ilman Kristusta, olitte vailla Israelin kansalaisoikeutta ja vieraat lupauksen liitoille, ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa;
13. mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä.
14. Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden,
15. kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan,
16. ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden.
17. Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat;
18. sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö.
19. Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä,
20. apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus,
21. jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa;
22. ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 234
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja Herätyys » 07.05.2019 22:39

Niin että mitä kaikkea edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että koituu ja riittää"maailmalle valkeusdeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kuniaksi riittäväksi Oikeaksi ja Oikeasti Kristillisyydeksi Ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukkaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi, joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksaen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä Jumalan VALTAkunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista vanhurskasta jäsentään myöden YHTÄ olemisen ja kaikessa YHTÄ pitämisen, Totuudessa YKSI mielsisesti elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen mahdollisttavaa, rakentaviksi.

Miten apstolisten alkuseurakuntien alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen mukaisesti alkoivat ja yhtyivät elämään ja toimimaan.

Että miten kuuluisi/pitäisi alkaa / yhtyä käytännön arkielmässä elämään ja toimimaan että sellaiseksi samanlaiseksi jälleen tulisi.

Että mitä kaikkea ja miten, näistä nykyisistä epäkristillisitä vain krist. uskonnollista, = maailmallisita, lähtökohdista,kun aletaan, ojentautumaan sitä, kaikessa täydellisyys,(kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärää kohti suuntaamaan, edelyttää?
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja Administrator » 08.05.2019 13:06

Herätyys kirjoitti:Että mitä kaikkea se Raamatun UT mukainen ja perustuva, kaikille hyväksi Kristillisyys edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että sellaiseksi, ne Raamatun UT mukaisen Kritsillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi tulisi?

Että "hedemistään puun" siksi / sellaiseksi, kaikille hyväksi "hyvää hedelmää tuottavaksi" tunnistaisi.Minun mielestäni se edellyttää yhtä yksinkertaista asiaa ja se on, että Uskova seuraa Jeesusta, siinä kaikki. :)

Eli kun uskova tulee uskoon, hänen tulee tulla uskoon evankeliumin kuulemisen kautta.
Uskovan tulisi tutkia evankeliumeja ja opetella tuntemaan Jeesus ja Hänen mielensä Hänen opetuksiensa kautta.
Sitten uskova ottaa vastaan Jeesuksen opetukset ja pitää ne, jolloin uskova ottaa vastaan Jeesuksen.
Nyt uskovalla on perustus ja pohja, mikä häntä johdattaa ja on tärkein asia uskossa.

Jos uskoon tullaan muuta kautta, tulee uskovalle toinen perusta, koska hänen uskonsa perustuu johonkin muuhun kuin Jeesuksen maailmaan julistamaan evankeliumiin.
On vain yksi ovi, yksi tie joka johtaa elämään ja se on Jeesus, siksi tulee kääntää katse ja korvat Häneen ja katsella ja kuunnella Häntä ja lähteä seuraamaan Häntä.
Avatar
Administrator
Ylläpitäjä
 
Viestit: 79
Liittynyt: 05.05.2019 01:00
Paikkakunta: Kaikkialla

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja sinetti » 08.05.2019 13:18

Amen.
Koen myös, että nyt on aika alkaa elää niinkuin Jeesuksen aikana toteutettiin alku seurakuntaa. Kotikokoukset tulevat lisääntymään ja ihmisten kohtaaminen kaduilla ja polkujen vierillä käy yhä tärkeämmäksi. Meidän tulee tulla ulos turvallisista veneistämme ja luottaa että emme uppoa, sillä Kristus kulkee kansamme, johdattaen ja ohjaten, Jumalan tahdon mukaisesti.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 234
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja Herätyys » 09.05.2019 23:56

Minä kehoittaisin alkamaan / yhtyymään elämään ja toimimaan samoin kuin apostolisissa alkuseurakunniassakin alkoivat ja yhtyivät elämään ja toimimaan, jokaista Kristuksen Jeesuksen omaa / jäsentään myöden YHTÄ  olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi / keskinäisessa rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, missä kukaan ei sanonut omakseen mitään, mitä kenelläkin oli, kaikia pidettiin yhteisenä, ja kaikista pidettiin yhtälaista huolta. Niitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentaen.

Johon yhteyteen ja yhteistyöhön yhdistyttiin / järjestäydyttiin Kristuksen Jeesuksen apostolien opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, Totuudessa (Jumalan Sanan) mukaisuudessa YKSI mielisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, niin että muutkin näkivät ja tunnistivat Raamatun UT mukaisesti / Kristillisesti, Krist. Rakakus,joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, täyttymyksen, kaikille ja kaikkelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesti, = kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan tahdon mukaisesti, Lumakuntaansa viljelevästi ja varjelevasti, = Oikein hoitavasti ja käyttävästi eläviksi ja toimiviksi. kaikessa YHTENÄ, Kristuksen Jeesuksen ruumis jäsenistönään täydellisyys (kaiken Oiken ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärisesti. Muitakin siihen yhteyteen ja yhteistyöhön voittavina / perässä vetävästi.

Joka nyt edellyttäisi samoin, paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajuisesti yhdeksi Kristuksen Jeesuksen (YKSI) ruumisjäsenistö vekostoksi järjestäytymisen / yhdistymisen, sellaiseksi Kristuksessa Jeesuksessa OSUUS, yhteistalous kunnaksi. = Krist. vaihtoehdosi / Jumalan VALTAkunta yheyteen / yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoiteella toimivaksi Krist. yhtenäisyydeksi

Jeesuksen nimessä. tästä em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, mikä vasta sitä on, muistuttaen ja valistaen.

Puolustaja PYHÄHENKI, joka TOTUUDENHENKI / vähäisen, tähän em. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutun, näyllä armoitetun, palvelijansa ja seuraajansa kautta.
Viimeksi muokannut Herätyys päivämäärä 07.06.2019 00:14, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja Herätyys » 10.05.2019 00:07

Minä kehoittaisin alkamaan / yhtymään elämään ja toimimaan samoin kuin apostolisissa alkuseurakunniaasakin alkoivat ja yhtyivät elämään ja toimimaan, jokaista Kristuksen Jeesuksen omaa / jäsentään myöden YHTÄ  olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, keskinäisessa rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, missä kukaan ei sanonut omakseen mitään mitä kenelläkin oli,kaikista pidettiin yhtälaista huolta. Niitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentaen.

Johon yhteyteen ja yhteistyhön yhdistyttiin / järjestäydyttiin Kristuksen Jeesuksen apostolien opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, Totuudessa (Jumalan Sanan) mukaisuudessa YKSI mielisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, niin että muutkin näkivät ja tunnistivat Raamatun UT mukaisesti / Kristillisesti, Krist. Rakakus,jœka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, täyttymyksen,kaikille ja kaikkelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesti, = kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan tahdon mukaisesti, Lumakuntaansa viljelevästi ja varjelevasti, = Oikein hoitavasti ja käyttävasti, eläviksi ja toimiviksi.Kaikessa YHTENÄ, Kristuksen Jeesuksen ruumis jäsenistönään täydellisyys (kaiken Oiken ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärisesti. Muitakin siihen yhteyteen ja yhteistyöhön voittavina / perässä vetävästi.

Joka nyt edellyttäisi samoin, paikkakunnittain ja alueittan kansakuntien laajuisesti yhdeksi Kristuksen Jeesuksen (YKSI) ruumisjäsenistö vekostoksi järjestäytymisen / yhdistymisen, sellaiseksi Kristuksessa Jeesuksessa OSUUS yhteistalous kunnaksi. = Krist. vaihtoehdosi / Jumalan VALTAkunta yheyteen / yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mmahdolliseksi tarkoituksella ja tavoiteella, Kristuksessa Jeesuksessa yhtenäisyydeksi.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Että "Hedelmistään puun hyväksi tunnistaisi"

ViestiKirjoittaja Herätyys » 13.05.2019 00:14

Että löytyneekö muita tällaisesta kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävätä, Oikeasta ja Oikeasti KRISTILLISYYDESTÄ, sellaisesta kaikilta osin Raamatun UT mukaisesti toimivasta, josta ilmennisi ja jossa täyttyisi ne Raamatun UT mukaisen Kristillyyden tunnusmerkit, joista kaikkia voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, ne Krist. Rakkaus,joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden tyäyttymyksen mukaiset, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaiset käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi.

Teitä muita näin seuraajikseen kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

Tähän em. VASTA Oikeasti Raamatun UT mukaiseen, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron