Parhainta kehitysapua olisi...

Keskustelua, kysymyksiä vastauksia, mielipiteitä ym.

Parhainta kehitysapua olisi...

ViestiKirjoittaja Herätyys » 22.06.2019 13:00

Kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen, Totuuteen perustuvasta Oikeuden mukaisesta, Jumalan VALTAkunta yheyden / yhtenäisyyden Raamatun UT mukaisessa ja perustuvassa Kristillisyydessä / Kristuksessa Jeesuksen mahdollistavasta, koko kaikkeuden kaikkineen Luoja ja Omistaja Jumalan siunauksen ja varjeluksen sisältävästä ja takaavasta HYVÄN sanoman Oikealla tavalla, käytännön arkielämässä tomivine oppeineen ja ohjeneen vieminen, ja siihen siemenen, Oikein, kaikille hyväksi Raamatun UT mallisen opin ja ohjeiden sanoin ja kuvin / videoin netin kautta vieminen / kylväminen. Joka sisältää kaikki erilaisen = eri olosuhteissa, Raamatun UT mukaisen, elämän mahdollistavan.

Joille tämän Krist. vaihtoehto mahdollisuuden opin ja ohjeet hyksyville / vastaan ottaville, alkaisi tulemaan Jumalan sinausta / tapahtumaan ihmeitä ilman määrää.

Mutta joka pelastukseksi Krist. vaihtoehto, pitäisi ensin saada alkuun jo toimivaksi omassa maassamme. Jossa on jo, näin valtavat mahdollisuudet. Ei ole muita esteitä kuin mitä kukin itse itselleen, sillä että ei, h a l u a!
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron