Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi kutsuttuja...

Keskustelua, kysymyksiä vastauksia, mielipiteitä ym.

Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi kutsuttuja...

ViestiKirjoittaja Herätyys » 09.06.2019 01:22

Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, niitä "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävia ja toimivia / vaikuttavia, APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan VALTAkunta yhteyden ja yhtenäisyyden, jokaista vanhurskasta jäsentään ja sellaiseksiniillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla haluavaakin myöden, Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, rakentaviin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin, ja niissä avustajiksi, ym. palvelu tehtäviin kutsutttuja / armoitusten omaavia, jo kovasti odottelen, että tulisivat esiin. Että päästäisiin niistä ns. Krist. PÄÄ asioista, asiallisesti ja rakentavasti kesksutelemaan, että mitä kaikkea edellyttää. Miten kuluu alkaa / yhtyä Raamatun UT mukaan, elämään ja toimimaan, että sellaiseksi, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväsi tulisi.

Joista sitten kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, kaikille hyväksi Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisenn Oikeuden mukaiset ja perustuvat käskynsä, ne Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen opetukset, ohjeet ja kehoitukset kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi. Josta VASTA, vois alkaa tulemaan / ilmenmään niitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväkksemme luomalle hyväksi, HYVIÄ hedelmiä. Jotka sitten alkasivat vetää ns. "puoleensa". Voisi alkaa tulemaan ihan ns. tunukua siihen yhteyteen.

Samoin kuin sinne Raamatun UT kertomuksen / vertauksen, suuren Kuninkaan hääjuhliin, jokut jopa, Ei puhtain pukein / vaikuttimin. No nehän kyllä sitten heti sellaisiksi paljastuivatkin, ja jotuivat lähtemään takaisin ulos / pimeyteensä.

Kunhan nyt alkaisi löytymään niitä muita, Raamatun UT opetuksiin ja ohjeisiin kunnolla perehtyneitä, joilla olisi jotakin annetavaa, asiallista ja rakentavaa sanoottavaa, tai edes rakentavaa kysyttävää.

Mielestäni tälllä foorumilla on jo melko paljon sellaista sanomaa. Että pitäisi alkaa jo ns. "sytyttämään" ja kiinnostumaan asiallisesti ja rakentavasti, siitä kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisestä Kristillisyydestä keskustelemisesta, = profetoimisista ja niiden, Raamatun UT mukaisesti arvostelemisesta, ja sen täydellisemmän vaihtoehdon arvosteltavaksi, esille tuomisesta.

Että, nukkuvat hei, HERÄTYYS!
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron