Niin, Hengen hyviä hedelmiä kuuluu tulla elämästämme

Tuo täällä esiin sydämesi aarteet.

Niin, Hengen hyviä hedelmiä kuuluu tulla elämästämme

ViestiKirjoittaja Herätyys » 10.05.2019 02:04

Niin Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaista "maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi olevista Totuutta julkituovista sanoista, ja niiden mukaisesti teoista, kaikille hyväksi Krist. harrastuksitamme, kaikesta ja kaikista Oiken, Jumalan sanan mukaisesti huolta ha vastuuta kantamisesta, käytöksistämme.

Kristuksen Jeesuksen omina olemme kansakunnastamme ja koiko maailmasta, Kristuksen Jeesuksen kautta Totuuden tunevina, niin Jumlan kuin ihmistenkin edessä SUURIMMASSA vastuussa. Jollaista vastuunkantoa ei voi Totuutta tunemattomilta, (maailmallisilta) = Jumalan Sanan vastausesti eläviltä odottaa, saati sitten vaatia, tai edes olettaa.

Olemmehan Kristittyinä, KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviksi, puhuviksi, ei äänesteleviksi vaan vaan kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden puolesta ÄÄNTÄ pitäviksi, toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja. Ei vain Uskossa oleviksi, vaan Kristillisesti (Raamatun UT mukaisesti ja perustalata) Oikein, kaikkeen maailmaan asti, kaikille luouduille tiedoksi, siitä (Oikein elämisestä) sanoman kantautuvasti / kuuluvasti, tavalla ELÄVIKSI.

Tällä em, tavalla eläåviksi kutsumuksestamme tähän herätykseksi tästä Totuudesta, Herran Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Niin, Hengen hyviä hedelmiä kuuluu tulla elämästämme

ViestiKirjoittaja Herätyys » 15.05.2019 23:36

Että mitäs sanotte, tai haluaisitte kysyä tästä em. Raamatun UT mukainen kristillisyys asiasta.

Ja löytyneekö tälle vasta Oikeasti Raamatun UT mukaiselle, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävälle, Krist. vaihtoehtoa rakentavalle, kakessa täydellisyys päämmäärä, Totuuden / Oikeuden mukaiselle = vasta oikeasti Lailliselle / Luvallisen Oikeuden mukaisuuden tielle lähtemään / yhteistyöhön yhtymään valmiina olevia? Kristuksen Jeesuksen nimessä tiedustellen. Itse jo olen tällä tiellä. niitä muita tähän Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuutuja peräänkuuluttelemassa / etsimässä.

("Löytäneekö uskoa") Raamatun UT mukaista ja mukaiseen,Etsivä?
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Niin, Hengen hyviä hedelmiä kuuluu tulla elämästämme

ViestiKirjoittaja Herätyys » 13.06.2019 01:29

Ei vain ala näkymään eikä kuulumaan mitään niistä muista, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutuista, niihin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi, ym. palvelusten tehtäviin kutsutuista.

Missähän ja miksi piileskelevät. Vaikka ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", riittävällä tavalla eläviksi, puhuviksi, (ÄÄNTÄ pitäviksi) toimiviksi ja vaikuttaviksi kutsuttuja.

Ei pimeyden puolta edstavien puolueiden ehdokkaita, salaisesti / pimeästi, sokeasti ehdoitta, epäoikeudemmukaisen, Totuuteen perustumattoman, demokratia nimisen uskonnon mukaisesti ja puolesta, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa siksi, PAHA perii, äänesteleviksi.

Niistä PAHAN perimistähän tiedostusvälineet ihan päivittäin, kautta maailman herätykseksi ja varoitukseksi VÄÄRIN, Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti elämisen ja toimimisen, touhujen ja politiikan syystä, tuomioksi seuraamuksista uutisoi!!

Kristuksen Jeesuksen nimessä, uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15


Paluu Hengen hedelmiä ja taivaallisia aarteita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron