Herran läsnäolossa

Tuo täällä esiin sydämesi aarteet.

Re: Herran läsnäolossa

ViestiKirjoittaja sinetti » 05.07.2019 12:29

Tulessa puhdistetulla kullalla tarkoitetaan rakkauden kautta vaikuttavaa uskoa. Uskon kulta on todellista rikkautta, jota ilman kukaan ei voi olla otollinen, Jumalalle. Valkoiset vaatteet kuvaavat Jeesuksen vanhurskauden viittaa, joka puetaan kaikkien niiden päälle, jotka ottavat Jeesuksen sydämeensä Vapahtajana ja Herrana. Saamme tämän lahjan Jeesukselta armosta, uskon kautta. Kukaan ihminen ei voi tehdä mitään tämän puvun hyväksi. Siinä ei ole yhtään meidän kutomaa rihmaa. Hyvät tekomme eivät tuo ansioita Jumalan edessä. Kaikki ovat samassa asemassa. Silmävoide parantaa hengellisen sokeuden. Pyhä Henki on tämä silmävoide, joka avaa silmämme ja ymmärryksemme näkemään Kristuksen ja sen kuinka paljon tarvitsemme häntä. Ilman Kristusta emme voi mitään tehdä, emme edes parannusta.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 179
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Herran läsnäolossa

ViestiKirjoittaja sinetti » 08.07.2019 09:35

https://sinettisormus.blogspot.com/2019 ... minua.html
Kuva


" EI OLE OIKEIN OTTAA LAPSILTA LEIPÄÄ .."

Rauhaa teille.
Tänään, Herran läsnäolossa ollessa, näin kolme kuvaa, joita olen mietiskellyt. Tuo keskimmäinen kuva, kuitenkin avasi minulle Matteus 15:sta, joten voisin yrittää jakaa tämän teillekkin. Löysin tuohon Raamatun paikkaan hyvän tekstin, meille mietittäväksi ja pureskeltavaksi.

1. kuva:
Näin pahvirasian, jonka kannen välistä näkyi kaksi soikeaa pahvikorttia, ne näyttivät kuvaavan joitakin hedelmiä. Tuo pahvirasia oli mitä ilmeisemmin karkkirasia, eli koin sen maailman houkutuksiksi.

2.kuva:
Näin pienen tytön seisomassa mekossaan. Siinä hän seisoi suorassa edessäni. Kohta hän alkoi poimimaan maasta jotakin. Ja se tyyli millä hän poimi, kertoi että hän poimi sieltä kuin jotain murusia.
Tästä kuvasta nousi mieleeni tuo Matt.15.

3.kuva:
Näin jonkin valkoisen kortin, johon oli kirjoitettu kauniilla kaunokirjoituksella jotakin, en pystynyt lukemaan sitä. Se näytti onnittelu kortilta, mutta oliko se sitä? Olisiko se voinut kuvata Jumalan kirjoitettua Sanaa? Se oli niin kauniin vanhanaikaisella kaunokirjoitksella kirjoitettu, kuin sellaisella vanhalla mustekynällä, josta tulee kaunis jälki ...

Tätä miettiessä ja avatessa tuli tämä teksti, joka voisi sopia tätä avaamaan?
http://ilosanomapiiri.fi/ll.shtml?studi ... 06.htm&i=1

Jeesus oli väsynyt ja tahtoi päästä lomalle ihmispaljouden keskeltä. Hän käveli viisikymmentä kilometriä Foinikiaan, Välimeren rannikolle. Tämä olikin hänen ainoa ulkomaanmatkansa, ellei lapsena tehtyä Egyptin reissua oteta huomioon. Markus kertoo, miten siinä sitten kävi: Jeesus ei tahtonut, että kukaan saisi tietää (hänen olinpaikkaansa), mutta hän ei saanut olla salassa (7:24).

Matteus jatkaa: Siellä muuan kanaanilainen nainen, sen seudun asukas, tuli ja huusi: "Herra, Daavidin Poika, armahda minua! Paha henki vaivaa kauheasti tytärtäni." (15:22). Kun puhutaan pahasta hengestä, ei kysymys ole mistään taudista. Sairaus ja riivaustila ovat kaksi eri asiaa. Riivatun ihmisen sydämessä asuu todellakin paha henki. Kastettu ja Jeesukseen uskova ihminen ei kuitenkaan voi tulla riivatuksi, koska Pyhä Henki jo asuu hänen sydämessään. Jumalan Henki on tietysti paljon vahvempi kuin paha henki.

Pakanuuden keskellä riivaus on tavallista tänäkin päivänä. Usein riivatuksi tullaan epäjumalanpalvelusta, okkultismia tai noituutta harjoitettaessa. Saatanan palvonta on erityisen riskialtista. Ehkä tekstimme tyttökin oli tullut riivatuksi jossain temppelissä, jonne äiti oli hänet vienyt. Silloin äidin itsesyytöksillä ei varmasti ollut rajoja. Yksi vanhempien elämän raskaimpia kokemuksia onkin nähdä, miten lapsi kärsii heidän syntiensä tähden.

On surullista, että monet aikamme lasten ja nuorten kirjat ihannoivat noituutta. Nouseva polvi ei enää ymmärrä, miten vakavasta asiasta tässä on kysymys. Sekin on traagista, että itämainen uskonnollisuus leviää maassamme houkuttelevaan kääreeseen pakattuna. Tämä tapahtuu jopa kirkoissammekin. Monet mietiskelyn ja vaihtoehtoisen lääketieteen muodot pohjautuvat idän uskontoihin.

Kuultuaan Jeesuksen olevan sillä seudulla onneton äiti ryntäsi matkaan. "Herra, Daavidin Poika, armahda minua! Paha henki vaivaa kauheasti tytärtäni." Näin hän huusi Jeesukselle. Hänen tyttärensä ruumis ja sielu olivat uupumuksen tilassa. Muu perhe kärsi tilanteesta. Aviopuolisot ehkä riitelivät siitä, kenen syytä kaikki oli. Naapurusto juorusi. Lapsen vahtiminen vei vanhempien kaiken ajan, ja henkien manaajat vievät heiltä kaiken rahan.

Ehkä tilanne on jossain muodossa tuttu sinullekin. Ehkä olet joutunut katselemaan rakkaasi elämän tuhoa vaikkapa jonkin riippuvuuden tähden. Silloin tiedät, miltä tästä äidistä tuntui. Riippuvuus ei ole sama asia kuin riivaustila, mutta se voi pilata perheen elämän yhtä perusteellisesti.

Jeesus oli juuri vieraisilla jonkun kodissa, kun nainen tunkeutui talon sisälle ja alkoi huutaa apua. "Herra, Daavidin Poika, armahda minua!" Jeesus ei vastannut sanallakaan tähän pyyntöön. Oli kuin hän ei olisi huomannut naista ollenkaan. Sama Jeesus, joka oli luvannut ottaa vastaan kaikki luokseen tulevat ihmiset, vaikutti nyt suorastaan töykeältä. Mitään lohdutusta häneltä ei herunut kärsivälle äidille. Hämmästyttävää kyllä, äiti ei lähtenyt kotiin tällaisen tyrmäyksen jälkeenkään.

Usko on sitä, että me tulemme hätämme tai syntimme kanssa Jeesuksen luo. Mutta usko on sitäkin, ettemme lähde pois hänen luotaan, vaikka hän meidät tyrmäisi. Nainen tiesi, ettei hänellä ollut mitään oikeutta tulla hakemaan apua Jeesukselta. Hänhän oli epäjumalia palvonut pakana. Lapsen ongelmatkin olivat ainakin osaksi hänen omaa syytään. Jeesuksella ei ollut mitään velvollisuutta häntä auttaa. Silti hän pyysi apua eikä hellittänyt. Sitä on usko armoon.

Nainen tiesi, että Israelin kuningas Daavid oli muinoin ollut rannikolla asuvien tyroslaisten ystävä. Jostain hän oli kuullut senkin, että Herra oli luvannut antaa Daavidin pojalle iankaikkisen valtakunnan. Nainen oli laskenut yhteen yksi ynnä yksi: tuon galilealaisen rabbin täytyi olla luvattu Daavidin poika. Siksi hän huusi: "Herra, Daavidin Poika, armahda minua!"

Israelin alueella ei kukaan ollut vielä kutsunut Jeesusta tuolla tittelillä. Moni ei edes tiennyt, että hän oli suoraan alenevassa polvessa Daavidin jälkeläinen. Jos Israel olisi ollut itsenäinen kuningaskunta, olisi Jeesus istunut sen valtaistuimella. Miehitetyssä maassa näistä asioista vaiettiin kuitenkin poliittisista syistä. Mutta kanaanilaisella naisella ei ollut mitään estoja. Hän uskalsi huutaa suureen ääneen sen, mitä uskoi.

Kun Jeesus lähti talosta, seurasi nainen huutaen perässä. Keskustelu opetuslasten ja opettajan välillä kävi mahdottomaksi. Miten pitkään kuljettiin huutoa kuunnellen, sitä emme tiedä. Jeesus vaikutti ihan kuurolta. Lopulta opetuslapset saivat tarpeekseen ja pyysivät: "Tee hänelle jotakin. Hän kulkee perässämme ja huutaa." Mutta Jeesus vastasi: "Ei minua ole lähetetty muita kuin Israelin kansan kadonneita lampaita varten." (15:23-24). Toinen tyrmäys.

Vihollisuus kanaanilaisten ja juutalaisten välillä oli jatkunut vuosisatoja. Vanhan testamentin aikaan kanaanilaisten uskonnollisiin menoihin kuului lapsiuhreja ja inhottavia seksuaalisia riittejä. Monta kertaa Israelkin oli langennut naapuriensa synteihin ja saanut siitä kovan rangaistuksen. Itse asiassa Herra oli käskenyt hävittää kanaanilaiset kokonaan luvatusta maasta. Ja nyt Jeesuskin kieltäytyi auttamasta kanaanilaista äitiä.

Luulisi, että nainen olisi jo suuttunut ja lähtenyt kotiinsa. Sen sijaan hän työntyi ihan Jeesuksen eteen ja heittäytyi hänen jalkoihinsa. Jeesus ei voinut ottaa askeltakaan kompastumatta häneen. Maassa maaten nainen yhä huusi: "Herra, auta minua!" Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Ei ole oikein ottaa lapsilta leipä ja heittää se koiranpenikoille." (25-26). Kolmas tyrmäys. Tekisi mieli kysyä: Herra, miten sinä voit kohdella hätäänsä huutavaa äitiä tuolla tavalla? Miksi kutsut häntä koiranpenikaksi ja kieltäydyt antamasta hänelle lasten leipää?

Niin, miksi Jeesus vaikenee toisinaan meidänkin tuskamme edessä? Etkö sinäkin ole monta kertaa huutanut häneltä apua lapsesi tai lapsenlapsesi ongelmiin saamatta mitään konkreettista vastausta. Pahimmassa tapauksessa Jeesus on vain tyrmännyt sinut. Vaikea tilanne on muuttunut yhä vaikeammaksi, ja lopulta suorastaan kestämättömäksi. Missä on syy? Vähäisessä uskossako vai vääränlaisessa rukouksessa? Vai siinäkö, ettei Jeesus välitä?

Kanaanilainen äiti makasi maassa Jeesuksen edessä ja tyytyi koiran osaan. Hän oli yhtä mieltä siitä, ettei lasten leipää pitänyt antaa penikoille. Silti hän jatkoi: Mutta saavathan koiranpenikatkin syödä isäntänsä pöydältä putoilevia palasia. (27). Juutalaiset pitivät koiria saastaisina eläiminä eivätkä päästäneet niitä sisälle taloon. Ainoa poikkeus olivat koiranpennut, jotka saatettiin joskus päästää leikkimään lasten kanssa. Silloin ne tietenkin etsiskelivät pöydän alle pudonneita ruuantähteitä.

Ja nyt kanaanilainen äiti tarttui tuohon Jeesuksen sanan puolikkaaseen. Jeesus oli sanonut "penikka" eikä "koira". Tämä pieni ero riitti antamaan äidin sydämeen toivon pilkahduksen. Saavathan koiranpenikatkin syödä isäntänsä pöydältä putoilevia palasia. Niin hän sanoi.

Yhtäkkiä Jeesuksen asenne muuttui täysin päinvastaiseksi. Nyt hän sanoi kanaanilaiselle äidille suorastaan ihailevasti: "Suuri on sinun uskosi, nainen!" (28). Jeesus ylistää jonkun ihmisen uskoa vain kaksi kertaa evankeliumeissa, ja molemmilla kerroilla he ovat pakanoita. Opetuslapsiaan Herra sen sijaan moittii vähäuskoisiksi. Opetuslapset epäilivät, vaikka olivat nähneet monta ihmettä. Kanaanilainen nainen uskoi, vaikka Jeesus torjui hänet.

Miten mekin voisimme saada itsellemme suuren uskon, jota niin kipeästi tarvitsemme? Jos tekisin gallupkyselyn, saisin ehkä vastaukseksi seuraavanlaisia asioita: pitää ensin kokea ihmeitä, pitää rukoilla ja paastota. Pitää todistaa, uhrautua, luopua synnistä… Mutta naisen elämässä ei ollut tapahtunut yhtäkään näistä asioista.

Raamatun mukaan suuri usko saadaan, kun Jumala vaikenee. Helppoahan silloin on uskoa, kun saa heti sen mitä pyytää. Mutta jos meidän on huudettava apua vuosikaudet ja nähtävä tilanteemme vain pahenemistaan pahenevan, silloin meillä on kaksi mahdollisuutta. Joko lähdemme pettyneinä Jeesuksen luota pois tai sitten pysymme hänen luonaan ja uskomme kasvaa. Muista siis sinäkin, että Vapahtaja on hiljaa, koska rakastaa sinua. Vaikenemalla hän tahtoo antaa sinulle suuren uskon.

Usko on sitä, että tulemme hätämme ja syntimme kanssa Jeesuksen luo. Niin teki kanaanilainen nainen. Hän uskoi Jeesuksen rakkauteen silloinkin, kun tämä kieltäytyi häntä auttamasta. Hän jatkoi huutamista, vaikka tuli kolmeen kertaan torjutuksi. Hän tarttui puoleen Jeesuksen sanaan ja riippui siinä kiinni. Tee sinäkin niin.

Lopulta kanaanilainen äiti sai kuulla Jeesuksen suusta ihanan lupauksen: "Tapahtukoon niin kuin tahdot." (28). Kuultuaan nämä sanat nainen pyörähti kannoillaan ja kiirehti kotiinsa. Riivattu tytär ei ollut ollut hänen mukanaan, mutta hän uskoi saaneensa rukousvastauksen jo ennen kuin oli nähnyt sen. Näin toimii suuri usko. Markus kertoo: Nainen meni kotiin ja näki lapsen makaamassa vuoteella. Paha henki oli lähtenyt hänestä. (7:30).

Jeesuksella itsellään oli aina suuri usko. Hän uskoi Isäänsä myös joutuessaan huutamaan: “Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?" (Mt. 27:46). Jeesus tiesi totisesti, miltä tuntuu kun Jumala vaikenee. Mutta silloinkin hän tarttui Sanaan, kuten kanaanilainen vaimo oli tehnyt. Vielä ristilläkin Vapahtaja lausui Raamatun sitaatteja.

Ero kanaanilaisen naisen ja Jeesuksen välillä oli se, että Jeesus todella joutui Jumalan hylkäämäksi. Hänen rinnallaan ei ollut ketään, kun hän kärsi. Miksi näin piti tapahtua? Siksi, että Vapahtaja oli ristillä riippuessaan maailman suurin syntinen. Synnit eivät olleet hänen omiaan, vaan sinun ja minun ja kanaanilaisen naisen. Siis meidän kaikkien. Nyt syntimme eivät voi nousta esteeksi, niin ettei Jumala voisi meitä kuulla. Riittää kun tulet hänen luokseen hätäsi ja syntisi kanssa ja huudat, kuten kanaanilainen äiti huusi: "Herra, auta minua!"

Helluntain jälkeen syntyi Välimeren rannikolle Tyroksen seurakunta, jossa Paavalinkin kerrotaan vierailleen. Varmaan kanaanilainen äiti oli tyttärensä kanssa tuon seurakunnan kantavia voimia. Nyt olivat erot juutalaiskristittyjen ja pakanakristittyjen väliltä hävinneet. Kaikki tiesivät, ettei Jeesus ollut vain juutalaisten, vaan koko maailman Vapahtaja. Myös sinun ja sinun perheesi Vapahtaja.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 179
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Herran läsnäolossa

ViestiKirjoittaja sinetti » 09.07.2019 08:42

.. viesti vika paikkaan ...
Viimeksi muokannut sinetti päivämäärä 09.07.2019 13:20, muokattu yhteensä 2 kertaa
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 179
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Herran läsnäolossa

ViestiKirjoittaja sinetti » 09.07.2019 13:14

https://sinettisormus.blogspot.com/2019 ... kesta.html

Kuva


PELASTAN SINUT KOETUKSEN HETKESTÄRauhaa teille, rakkaat siskoni ja veljeni, ja te, ystäväni.
Minulla on ollut tässä muutama päivä vihulaisen kanssa kädenvääntöä, jonka Jeesus Kristus avullaan voitti. Itsessäni en olisi mitään mutta Herra pitää huolen omistaan.
Ja sen Hän todisti taas vahvasti tänään.

Tässä tuota taistelussa olo keskustelua, jotenkin koin että tämä on hyvä jakaa, sillä varmasti niin moni uskova käy näinä päivinä minun laillani näitä taisteluita :

Minä:

Joko väsytte näihin minun ainaisiin kirjoituksiini? Olisiko aika hiljentää? :?: ... käyn tässä itsetutkiskelua :?

Uskova siskoni:
No eihän toki. Rakas sisareni sinetti.Tuli mieleen lukiessani tuota kirjoitusta.
Eilinen teksti: ( https://sinettisormus.blogspot.com/2019 ... minua.html )
Pekka Reinikaisen kirja. Noituuden paluu lääketieteeseen. Kaikki nämä "vaihtoehto"
hoidot. Kirjoittaja on kristitty lääkäri.


Uskova veljeni:
Samaa mieltä siskon kanssa, pitkästä aikaa oli myös aikaa lukea pitkä teksti, ja kiitos siitä, tuli levollinen mieli. Vaikka Herra on joskus hiljaa, niin Hän on silti "siellä", meidän kanssamme siis.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.


Minä:
Kiitos siskoni ja veljeni, että vastasitte.
Olen käynyt täällä taas kauheaa itsekritiikkiä. Ihmisten tuomitseva sormi on taas viistänyt useampaan otteeseen, liittyen näihin näkyihini ja uniin, että työstän näitä omassa ymmärryksessäni. Että korotan vain itseäni näillä kirjoituksillani, mutta miten kirjoittaa tätä omaa elämänkertaa Jeesuksen kanssa, päiväkirjamaisesti, jos jätän itseni pois tästä elämäni tarinasta? Miten se on mahdollista? Jeesus Kristus on kaikessa minulle NRO : 1 !!! Olen ollut peilin edessä nämä muutamat päivät. Ymmärrän, että saatanalla on kiire ja se hyökkää jo meidän uskovien kautta.
Eikä liioin tähän kaikkeen auttanut, kun mieheni tuli eilen töistä kotiin iloisena ja huudahti:
- "Tilasin 18.7. päivälle parturin, otin riskin, vaikkei maailmaa enää silloin olisi? Ajattele, että kun Jeesus tulee, ei Hän ottaiskaan sinua mukaan, sitten kaikki tekemisesi olisi mennyt hukkaan."
'Sanoin heti ettei se maailma vielä lopu,ei se ole maailmanlopun paikka, kun Jeesus hakee omansa ja osa uskovista jätetään auttamaan ahdistuksen ajassa, jäljelle jääville.
Nyt olen täällä tuskassa rukoillut Herralta vahvistusta Hänen tulostaan. VAHVAA VAHVISTUSTA, ja onhan niitä tullutkin.
Nyt täällä yritän vahvistaa ja koota itseäni henkisesti eikä ole pahitteeksi, jos joku jaksaa rukoilla puolestani.
Nyt on yhteys meissä ja Kristuksessa tärkeää ja sitä se on aina ollut.

teitä siunaten; Jeesuksessa Kristuksessa! Olette rakkaat.Uskova Siskoni:
Rukoilen puolestasi sisareni sinetti. Eilen tuli tämä sanan paikka. Mutta en saanut lupaa sitä vielä kirjoittaa.Nyt on aika.
Ilm 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta
vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä,
jotka maan päällä asuvat.


Minä:
Voi KIITOS; Rakas siskoni! JA KIITOS; SINÄ KAIKISTA RAKKAHIN; JEESUS KRISTUS!!!
Sinä vastasit minulle vahvistaen siskon kautta! Kiitos! Tämä oli enemmän kuin tarpeen! Sinä tiedät Jeesus missä tulessa olen ollut. Kiitos!


Minä:
Mitenkäs sattuikaan, kirjoittaessa äsken tuonne lasten blogiini tämän päivän teksti, kirjasta, jota olen tuonnut järjestelmällisesti ja tämän päivän teksti, oli niin sopiva myös tähän omaan hetkeeni, en ollut sitä katsonut, mikä teksti tälle päivälle tulee .... joten tuon sen tähänkin näytille:
https://lapsenusko.blogspot.com/2019/07 ... kansa.html

Jos me kätkemme sydämeemme saamamme pelastuksen ja häpeämme sitä ihmisten edessä, niin se otetaan meiltä pois.

... siis minunkin pitää jakaa teille tätä omaa, henkilökohtaista leiviskääni, saanoo siitä muut mitä tahansa. Tämä on Herran suunnitelmaa.
Tämä vahvisti lisää.
Ps. minulla on vielä viisi kertomusta kirjoitettavana tuosta kirjasta lasten blogiini, sitten kirja on kirjoitettu ja jaettu loppuun sinne.
Kuvastaako hetkeä jossa elämme? Näin vahvasti koen.

Pyhä Henki teki tässä keskustelussa ja hetkessä työtään, kauttamme!
Amen.


Me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa; mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut. (Room. 8:28-30)
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 179
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Herran läsnäolossa

ViestiKirjoittaja sinetti » 10.07.2019 09:50

https://sinettisormus.blogspot.com/2019 ... oiman.html

Kuva

HERRAA ODOTTAVAT, SAAVAT UUDEN VOIMAN


Rauhaa meille kaikille, jotka niin Herramme, Jeesuksen Kristuksen tulemusta täällä odotamme.

Tänään, sain Herran läsnäolossa kolme kuvaa.

Ensin näin perästä päin, yhtenäisen vaaleista autoista kulkevan jonon. Mietin, kulkivatko he siinä ylämäkeen? Näin saattoi hyvinkin olla.
Tiesin, että he olivat meitä, jotka Herraa odottivat ja hiljaa kulkivat Häntä vastaan, meidän hengelliset kulkuneuvomme.

Sitten näin sormia, jotka vierivieressä naputtivat pöydän pintaa, kuin jotain odottaen.
Tiesin, että nuo malttamattomat sormet, rinta rinnan, olivat meidän Herraa odottavien, kaikilla oli samatahti/ rytmi.

Lopuksi näin pienen lapsen, joka väsyneenä haukotteli.
Tiesin, että hän saattoi olla sinä, tai minä, jotka tällä henkilökohtaisella tasolla Herraa niin kovin odottaa, että alkaa jo väsyttää.
Tätä teille kirjoittaessa muistin tämän niin rakkaaksi tulleen laulun, sen sanat soivat kauniisti
korvissani:

Kirkossa ( Tuli kirkkoon mies ja lapsi) : https://www.youtube.com/watch?v=aVUvCIEo66I

tuli kirkkoon mies ja lapsi
he eteeni istuivat
kai tie oli pienelle pitkä
oli kosteat kiharat
ei monta hetkeä hiljaa
tuo ollut pikkupää
oli paljon kyselemistä
ja paljon nähtävää

oli kauniit alttaritaulut
monihaaraiset kynttilät
nuo kaksi puhuivat hiljaa
ja joskus hymyilivät
kovin kauan saarna kesti
lapsi istui miettien
ja pienin pehmein sormin
isän hihaa hyväillen

minä tahtoisin isä jo kotiin
isä minua väsyttää
hän nostaa pienet kasvot
ja huuli värähtää
he lähtivät kesken saarnan
minä loppuun asti jäin
sama hiljainen arka pyyntö
nous syvältä itsestäin:
minä tahtoisin isä jo kotiin
isä minua väsyttää
soi kirkossa kiitosvirsi
oli ulkona vehreää.

29. Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin.
30. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat;
31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.
Jesaja 40.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 179
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Re: Herran läsnäolossa

ViestiKirjoittaja sinetti » 11.07.2019 09:40

https://sinettisormus.blogspot.com/2019 ... pahaa.html

KARTTAKAA KAIKENLAISTA PAHAA

KuvaRauhaa.
Eilinen oli aivan ihmeellinen päivä, vai pitäisikö tarkentaa että eilinen ilta.
Sain kutsun Nastolaan, Luhtaanpirtille. Ilmoitin tästä hyvälle ystävälleni ja mehän päätimme lähteä kuulemaan, mitä siellä on tarjolla.
Pääpuhujana siellä oli Peter Hope, Vaasasta.
https://www.tv7plus.fi/vod/player/68569/
Hän on todella voimallinen Hengen mies. Paljon ihmisiä parantanut, Pyhän Hegen voimassa.

Jumala On puhunut Peterille tämän Sanan paikan:

22. karttakaa kaikenkaltaista pahaa.
23. Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.
24. Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä.
25. Veljet, rukoilkaa meidän edestämme.
26. Tervehtikää kaikkia veljiä pyhällä suunannolla.
27. Minä vannotan teitä Herran kautta, että luetatte tämän kirjeen kaikille veljille.
28. Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armo olkoon teidän kanssanne.
1.Tess.5.

Hänen puheensa oli aivan mahtavaa ja hän kertoi kuinka hänelle oli profetoitu monasti että hänestä tulee evankelista.
Tuota kuunnellessa, koin että se oli kuin tarkoitettu minulle, sillä olen kokenut aivan samaa.
Minulle on myös profetoitu myös sitä evankelistana oloa ja molemmat Peterin kanssa sanoimme ettei meistä evankelistoja tule. No, nyt Peter on sitä ja hyvin voimallinen, Pyhässä Hengessä.
Kun rukoukset alkoivat ja lopulta minunkin vuoroni, pyysin häneltä, että saisin kokonaisvaltaista terveyttä ja samalla kerroin kuinka koin hänen puheensa evankelityöstään, kuin profetiana myös minulle, että Jumala alkaisi avaamaan ovia.
Hän kysyi minulta:
- Haluatko että voitelen sinut evankelistaksi?"
Vastasin:
-" Jos se on Jumalan tahto, niin tapahtukoon".
Hän sanoi:
- " Se on Jumalan tahto."
Niin hän voiteli minut ja rukoili minulle terveyttä ja sieluja, monta kertaa toistaen ja minun piti sanoa kaikki hänen perässään.
Sitten hän pyysi Pyhää Hengeä minuun .. ja se tuli vahvana ... ja kohta näin itseni lattialla.
Olin siellä jonkin aikaa, useampia minuutteja, sitten yritin nousta. Peter kysyi:
- Lisää"?
Minä nyökkäsin, ja vain muutama sekuntti niin taas olin lattialla. 5 kertaa kävin tuolla lattian pinnassa. Se oli jotain aivan ihmeellistä. Vielä pitkään sen jälkeen koin huimausta päässäni, mutta hyvällä tavalla.
Illalla kotona, vuoteellani vain hymyilin ja kiitin Jumalaa rukouksessani.
Nyt jään avoimin sydämin odottamaan ja kasvamaan, mitä Jumalalla on minulle suunnitelmissaan?
Tapahtukoon Jumalan tahto ja suunnitelma.
Viime päivät vihulainen on vahvasti hyökännyt ja kaikki huipentui eiliseen iltaan, joten koen, että senkin tarkoitus oli vain estää minua lähtemästä tuohon tilaisuuteen.
Meidät ystäväni kanssa kutsuttiin Lahteen sunnuntaina, heidän Jumalanpalvelukseensa. He ovat Toivonkeskus srk. Se jää nähtäväksi, menemmekö sinne, mutta he oliva kaikki, aivan ihania siskoja ja veljiä ja toivon tapaavani heitä uudelleen. Erään siskon kanssa vaihdoimme numeroita, sillä hän asustaa lähistöllä ja pitää myös kotikokouksia, joihin kutsui meitä.
Kiitos Jeesus, että näin ihanasti johdatit ja ohjasit eilen ystävääni ja minua.

Olkaa siunatut.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 179
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Edellinen

Paluu Hengen hedelmiä ja taivaallisia aarteita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron