Näky lopunajan seurakunnasta

Näky lopunajan seurakunnasta

ViestiKirjoittaja Herätyys » 18.05.2019 00:15

Edesmennyt Lähetyssaarnaaja Jukka Rokka on myös saanut Herralta näyn lopunajan seurakunnasta - Kristuksen ruumiista - ja se yhtyy täydellisesti Danielin kirjan toisen luvun kuvapatsasnäyn sanomaan.

" Näin edessäni patsaan. Se oli kuin Danielin näkemä kuvapatsas, mutta tämä näkemäni kuvasi Kristusta ja seurakuntaa. Tämän patsaan pää säteili rakkautta. Ruumis näytti vahvalta ja voimakkaalta. Sen rintakehään ilmestyi sana Israel. Pää katseli sitä ja huokaisi syvään. Sydämen kohdalle ilmestyi sana alkuseurakunta. Se valtasi koko ruumiin opa sana Israel katosi.

Ruumis näytti vahvalta ja elinvoimaiselta, mutta sitten vatsan kohdalle ilmestyi kirjoitus roomalaiskatolinen kirkko, yksi ja ainoa. Mutta nyt koko vatsa joutui kuin synnytyskipuihin ja se muuttui visvaa valuvaksi paiseeksi; ja totisesti, siitä syntyi ulkopuolisen voiman vaikutuksesta eläviä lapsia. Mutta sitten tapahtui kauheaa: nämä syntyneet lapset joutuivat kidutettaviksi ja niitä tapettiin. Mutta jatkuvista vainoista huolimatta synnytys kivut jatkuivat. syntyi sanoja: luterilaiset, anglikaanit, presbyteerit, episkopaalit, metodistit, baptistit, helluntailaiset ym.
Ja pää itki. Kuulen jatkuvana huutona eri ryhmien taholta: lähtekää siitä ulos minun kansani. Mutta tuo huuto oli kuin kuolleitten luitten kolinaa. Huuto ei ollut Pyhän hengen vaikuttamaa, vaan kiihkeää opinkiistojen ilmaisua.

Yhtäkkiä kävi pamahdus ja se sai liikettä luihin. Käsivarret alkoivat liikkua huitoen sinne tänne. Samoin jalatkin alkoivat käydä, mutta nekin vetivät eri suuntiin. Koko ruumis näytti kuin repeilevän kappaleiksi, sillä nyt ruumiiseen ilmestyi sinne tänne kiskovia jalkoja ja käsivarsia sadoittain. Ja ne kaikki olivat toinen toistensa tiellä, eikä matka edistynyt. Päästä valui kyyneleet, kun koko ruumis oli kuin rikkirevittyä runneltua lihaa. Pää itki, sillä olivathan kristityt itse ristiinnaulinneet Herransa ruumiin, repineet pyhien seurakunnan. Se oli täynnä oppia, riitaa, kateutta, vihaa.

Nyt ilmestyivät sanat: Pyhä henki ja karisma. Liittykää toisiinne rakkauden sitein, sillä olettehan samaa ruumista, kaikui pään vaativana huutona. Ihmeekseni näin, että yhä uudet ja uudet jalkaparit alkoivat astua tasatahtia. Ja samalla nämä tasatahtiset, kuin näkymättömän voiman kautta alkoivat irrottautua tästä lahoamaisillaan olevasta ruumiista, jonka yhtäkkiä huomasin olevan ilman päätä. Se oli päätön ruumis . Samalla näin näiden tasatahtiin päässeiden muodostaneen todellisen ruumiin joka näky nyt kiinteästi liittyneenä päähän.

Päästä lähtenyt rakkauden virta pesi pois kaiken lian ja saastan. Kaikki haavat ja vammat, jotka kuin kirouksena laskeutuivat tuon vanhan kirkkokuntaruumiin ylle, saaden senkin käymistilaan. todellinen Kristuksen ruumis seisoi ylväänä, päähän liitettynä, kuin jotain odottaen. Ja nyt sen ylle sidottiin leveä kultainen vyö, jossa luki: rakkaus täydellisyyden side.

Tämä täydellisyyden side, rakkaus, liitti yhteen kaikki patsasruumiin eri osat: lihaksiston, luuston, elimistön, uudestisyntyneen ruumiin. Ja niinpä tähän elävään patsaaseen ilmestyi sanat: Kristuksen ruumis, Jumalan seurakunta. Ja sen rinnalla seisoneeseen, eri uskontojen kuolleista luista koostuneeseen kyhäelmään, joka ulkonaisesti näytti mahtavalta, mutta sisältä oli täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa kirjoitettiin sanat: Suuri Babylon. Ja sitä katseli kauhistuneena synnytyskivuissaan kiemurteleva vaimo Israel. Yhtäkkiä kävi kuin väkevä tuulispää, joka tempasi ylös tämän Hengestä syntyneen, Herransa tuloa odottavan Kristusruumiin, joka oli lopullisesti liittyvä päähän.

Alhaalla maan kansat vaikeroivat, ja siellä kuului myös viimeinen uloskäsky, koskien Israelia ja kaikkia vielä jäljellä olevia pyhiä: Tyhmät neitsyeet lähtekää siitä ulos, minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. " Ilm 18: 4.

Näin tulee tapahtumaan lopun ajassa. Tämä prosessi on jo itse asiassa alkanut. Kahteen suuntaan, toisaalta Kristuksen ruumiin ennalleen asettamisprosessi ja toisaalta suuren Bapylonin valheprosessi, joka myöskin menee huippuunsa. Todelliset Kristuksen ruumiin jäsenet yhtyvät kaikista piireistä päähänsä, Jeesukseen, Messiaaseen, ja valhenäkynä, suuri Bapylon, tullaan alistamaan Rooman paavin hallintaan. NÄIN KAHTIAJAKO tulee tapahtumaan. Mutta kiitos olkoon Jumalalle, niin kuin olemme tutkineet, suuri Bapylon kokee tuomion ja taivaassa pidetään kiitos Jumalanpalvelus sen johdosta, kun Herra lopullisesti ottaa vallan pyhiensä kanssa. Ilm. 19: 11 - 20: 6; Dan 7: 23 - 27.

Koin kehotusta muistuttaa kyseisestä, näky profetiasta
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Paluu Muita sivustoja ja linkkejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron