Siunataan toisiamme, älkää kirotko

Siunataan toisiamme, älkää kirotko

ViestiKirjoittaja sinetti » 25.06.2019 09:47

Me tarvitsemme siunausta. Ihanaa jos saa Jumalalta siunauksen, mutta voimme ja meidän pitää siunata myös toisiamme ja erilaisia asioita, olivat ne hyviä tai pahoja. Siunauksella on suurempi voima kuin kirouksella, kirouksen voimaa kuitenkaan väheksymättä. Meidän ei pitäisi kirota koskaan ketään tai mitään, sillä nämä ovat asioita jotka jäävät toimimaan henkimaailmassa, vaikka tekisit sen aivan tahattomasti, tarkoittamatta tai leikillään tai vihapäissä… Ymmärrän että on vaikeaa siunata pahinta vihamiestään, mutta niin pitää tehdä tässä Jumalan maailmassa jos sitä haluaa oikein kulkea. Kun siunaamme, muuttuu ne myös meille siunaukseksi, moninkertaisesti.
- Jumalan siunausta sinulle ystäväni joka luet tätä…”
Jos jokainen ihminen auttaisi yhtä ihmistä ja myös siunaisi tätä, maailma olisi toisenlainen… On siunausta itsellemme kun siunaamme toisiamme. Auttaminen sytyttää elvytyksentulen joka on meille siunaukseksi. Kyse ei ole siitä mitä itse saamme, vaan toisen ihmisen auttamisesta rakkaudella. Autamme parhaamme mukaan, tarjoamme parastamme. Yritetään tehdä maailmasta parempi paikka elää, teoillamme. Elämä on värikäs ja mielenkiintoinen matka, kun uskallamme tarttua siihen, löydämme myös itsemme ja sisimpämme. Olkaamme Jumalan avulla vahvoja auttamaan toisiamme. Meidän pitää osata arvostaa sitä, mitä Jumala on meille antanut. Olemme toistemme arvoisia ja elämästä tulee parempaa kun saamme auttaa toinen toistamme. Teoillamme olemme esimerkkinä muille joten
älkäämme ylvästelkö ja kerskaile teoillamme, vaan teemme ne nöyränä ja pyyteettömästi, se on Jumalan mielen mukaista. Älkää unohtako heikompianne sillä hyvät teot auttavat lähimmäistemme elämää. Voimme yrittää auttaa siinä minkä toinen on menettänyt tai ainakin vähän keventää sitä taakkaa, voima varojemme mukaan. Annamme toivoa hädässä olevalle kun autamme parhaamme mukaan. Viedään hyvää eteenpäin ja pidetään toivoa yllä. Rakkaus ja lähimmäisen auttaminen on asia joka yhdistää meitä ja tulemme suureksi perheeksi auttamalla toisiamme. Yhteistyö auttaa uskomaan elämässä onnistumiseen ja se on suuri voimavara, se on uskomaton siunaus. Ei kuljeta kaukaa hädässä olevan ohi, eikä pysytellä loitolla kun pitää mennä lähelle ja osoittaa rakkautta. Kyvyttömyydestä ei rangaista Jumalan valtakunnassa. Jumalan valtakunnassa yksi on kymmenen veroinen. Jumalalla on riittävästi aikaa ahdistuneelle ihmiselle kunhan vain haluamme Hänen läsnäoloaan. Tässä Jeesuksen rohkaisu ahdistuneelle:

- Tulkaa minun tyköni kaikki työtä tekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon”. (Matt.11)


Katso Jeesuksen kirkkautta. Saat unohtaa oman pimeytesi ja olla turvassa, kätkettynä Jeesuksessa. Saat rauhassa olla kammiossasi Jeesuksen läsnäolossa, ei se tee sinusta parempaa uskovaa vaikka meluaisit uskostasi ulkoisesti, jokainen uskoo tavallaan eikä kaikkia ole tarkoitettu saarnaamaan. On tietenkin hyvä levittää evankeliumia, mutta sitä voi tehdä jokainen tavallaan.
Ja tämän haluan vielä tuoda, niin siunauksesta ja rukouksista, joita osoitamme toisillemme, tehkää se oikealla sydämenasenteella, sillä jos teiltä puuttu siitä se RAKKAUS ja se asenne, että oikeasti tarkoitatte tätä, on sama kun jätätte sen tekemättä, sillä ilman oikeanlaista rakkaudellista sydämenasennetta, se ei ole mitään...


Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
Herra kirkastakoon kasvonsa teille
ja olkoon teille armollinen.
Herra kääntäköön kasvonsa teidän puoleenne
ja antakoon teille rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Avatar
sinetti
 
Viestit: 234
Liittynyt: 05.05.2019 18:17

Paluu Muita sivustoja ja linkkejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron