emalista.fi

Suomen Kristityt keskustelufoorumi

Suomen Kristityt keskustelufoorumi

ViestiKirjoittaja Herätyys » 06.05.2019 11:44

Suomen Kristityt keskustelufoorumi.

Jossa asiallisesti ja rakentavasti, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä. Siitä, mikä vasta sitä, siksi Raamatun UT mukaiseksi käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittautuvaa / todistatuvaa olisi. Mitä kaikkea edellyttää että sellaiseksi, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi tulisi, joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen.

Kun "hedelmistään puun" sellaiseksi, kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi ja mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi, tunnistaisi.

Tästä alkaen, mitä kenelläkin annettavaa, sanottavaa tai kysyttävää / jatkaen jne...

Mihin Kristuksen Jeesuksen seurakuntaa / kuntia / kautta sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan osaan, virkaan tai muuhun palveluksen tehtävään, (apostolit, profeetat, opettajat / ohjaajat ja niissä avustajat, ym.) kutsumuksen omaavia alkaa löytymään.

Niiden peräänkuulutteluja pitää alkaa kaikilla mahdollisilla foorumeilla missä vain voi olettaa Krist. uskovia olevan. jne... sitten asiasta enemmän, kun mikin asia tai kysymys tulee ajankohtaiseksi.

(Herätyys) terveisin.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15

Re: Suomen Kristityt keskustelufoorumi

ViestiKirjoittaja Herättelevä » 14.05.2019 23:49

Ei näytä vielä ilmaantuneen niitä muita Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan kiinnostuneita / heränneitä.

Siitä, mitä kaikkea edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa ja yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että sellaiseksi. ne Raamatun UT mukkaisen Kristiilyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi tulisi, jotka sen Kristillisyyden kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi ja perustuvaksi osoittaisi / todistaisi.

"Hedelmistään kun puun" siksi / sellaiseksi tunnistaisi.

Täällaista, krist. uskonnollisuudesta Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herättelevää, viestiä tälläkertaa.

Että jos löytyisi asiasta rakentavasti keskustelemaan kiinnostuneita.
Herättelevä
 

Re: Suomen Kristityt keskustelufoorumi

ViestiKirjoittaja Herätyys » 22.06.2019 01:59

Ei vain näytä vielä niitä muita Raamatun UT mukaisesta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja ilmaantuneen, eikä muitakaan tästä, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasta Krist. yhteydestä ja yhteistyöstä kiinnostuneita.

Vaikka eihän sieltä Nooan aikaisesta, silloisesta pahan valtaan antautuneesta / taipuneesta ihmiskunnasta löytynyt kuin ne Nooan perhekuntalaiset yht. 8 vanhurskasta, (Jumalan seurakuntalaista). Jotka sitten ainoastaan pelastuivat siltä, Jumalan Nooan kautta, ennalta varoitukseksi ja valistukseksi, ilmoittamasta vedenpaisumustuomiolta, siinä rakentamassaan pelastukseksi vaihtoehdossa, Nooa arkissa. Ne Nooan aikaiset uskonnollisetkin sitten lopussa heräsivät kiinnostumaan siitä pelastukseksi vaihtoehdosta, MUTTA, liian myöhään. Jumala oli siinä vaiheessa jo sulkenut ne arkkiin pääsyn ovet!!

Nyt eletään ihan vastaavassa ajassa ja tavalla. Samoin nytkin tulevat pelastumaan vain ne pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi yhtyvät, Ne Kristuksen Jeesuksen seurakuntia / sitä pelastukseksi vaihtoehtoa rakentamaan alkavat / yhtyvät. Ne kaikilta osin Raamatun UT mukaisesti elämään ja toimimaan alkavat / yhtyvät. Oikeasti Kristityt, siksi sanoillaan ja teoillaan, ym. kaikellaan, osoittautuvat / todistautuvat.

Kristuksen Jeesuksen nimessä uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen.

vähäinen, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.
Avatar
Herätyys
 
Viestit: 83
Liittynyt: 06.05.2019 02:15


Paluu Rekisteröitymisohje

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron