Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen

Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen

ViestiKirjoittaja Ulos kutsuttu » 03.09.2019 00:31

Kristuksen Jeesuksen omat (jäsenensä) ovat tästä PAHAN vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman touhuihin ja politiikaan mukautumisesta / osallisuudesta, = puolesta elämisestä ja toimimisesta ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja! Sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaista ja mukaisesti toimivaa Krist. vaihtoehtoa, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä RAKKAUDESSA ja huolenpitoyhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti RAKENTAVIKSI kutsuttuja.

Joka edellyttää näin em. Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi, Kristuksessa Jeesuksessa YHDEKSI, Hänen jäsenistö verkostoksi, paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti, yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaakksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, Kristuksessa Jeesuksessa / Raamatun UT mukaisuudessa yhteistalous / OSUUS (apsotliset) Kristuksen Jeesuksen seurakunnat / Jumalan VALTAkunta yhteyteen ja yhtenäisyyteen / samattomaan yhteistyöhön, järjestäytymisen.

Tästä Krist. PÄÄasiasta, Jumalan VALTAkunta yhteys Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa, asiallinen ja rakentava keskustelu tästä alkakoon ja jatkukoon, siihen käytönössä toimivaan ja kaikessa täydellisyys päämäärään, vievään ja johtavaan asti. Jossa VASTA tulee mahdollisuus, päästä kasvamaan siihen lopulliseen pelastukseen kelvollisuuteen, siihen ei ryppyä eikä tahraa mukaiseen puhtauteen / PYHYYTEEN. Siihen Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, täyttymykseen.

Mitä kenelläkin asiasta, asiallista ja rakentavaa kysyttävää tai sanottavaa.

Jo tähän valimiina oleva.
Ulos kutsuttu
 

Re: Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen

ViestiKirjoittaja JanoanTietoa » 18.12.2020 14:58

Hei! Olen vähän reilu vuosi sitten tullut uskoon Raamattua lukemalla. Mietin, että kun käsky kuuluu: “pyhitä lepopäivä” , niin tarkoittaako tämä siis aikaa perjantai illasta lauantai iltaan?
En myöskään ole Raamatusta löytänyt kohtaa, jossa kerrottaisiin Kristuksen syntymän ajankohta. Onko siis ok viettää joulua?
Onko olemassa maailmassa kirkkoa joka olisi niinkuin alkuseurakunnat?
On paljon muitakin kysymyksiä, mutta nämä päällimmäiset.


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 18.12.2020 14:58
JanoanTietoa
 


Paluu Rekisteröitymisohje

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron