Turavalliseen ja turvattuun tulevaisuuteen...

Turavalliseen ja turvattuun tulevaisuuteen...

ViestiKirjoittaja Valkeudeksi » 22.05.2020 05:38

suuntaa ja tietä. Vain kaikille, ja kaikkelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, mahdollisuus on, vain ja ainoastaan Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvalisen, = Laillisen Oikeuden mukaisten opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukainen ja perustuva.

KAIKKI muut vaihtoehtdot vie siitä yhä kaummeksi POIS päin.Sinne HIRMUISEKSI maailman, maailmallisesti, = saatanaa tomiokseen palvelevan ihmiskunan kansakuntien touhujen ja politiikan lopulliseksi hirvittäväksi LOPUKSI tuomion täyttymykseen. Paljon pahempaan kuin Nooa aikaiseen, jotka sai sen, vain vedenpaisumukseen hukkumisen kohtalon.

Se minkälainen ja kuinka hirvittävä on se, nyt jo HYVIN lähellä oleva, siitä voi kukin lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta.

Nyt kun eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin. = Jumalan ARMON aikakauden aikaa jo vuotta 2019, ilmenee vuosiluvustammekin, MUTTA, jo tätä Jumalan ARMON aikakauden VIIMEISEN sukupolven LOPUN puolen aikaa, ehkä jo niitä viimeisiä Jumalan ARMON aikakauden vuosia!!

Kaikki enalta ilmoitetut, ennusmerkit on lujaa vauhtia täyttymässä, kuka vain maailmalta uutisointeja Raamatun UT ilmoitusten valossa seuraa, niin näkee ja ymmärtää. Ehkä jo monet muutkin huomaa mihin suuntaan maailma / ihmiskunta kaikkine kansakuntineen on menossa, ollaan saatanaa palvelevien toimesta, joita ihmiset on valinneet ja valtuuttaneet herroina, ehdoitta johtavikseen ja hallitsevikseen, viemässä ja johtamassa!!

Uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI! Herran Jeesuksen Nimessä, viestini.
Valkeudeksi
 

Re: Turavalliseen ja turvattuun tulevaisuuteen...

ViestiKirjoittaja Vieras » 08.04.2021 01:04

???


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 08.04.2021 01:04
Vieras
 


Paluu Rekisteröitymisohje

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron