Mites sitä asiallista ja rakentavaa keskustelua...

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :clap
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Mites sitä asiallista ja rakentavaa keskustelua...

Mites sitä asiallista ja rakentavaa keskustelua...

Viesti Kirjoittaja Herätyys » 22.06.2019 17:15

kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, johon Pelastukseksi Krist. vaihtoehoa rakentamiseen on kaikki VALTAVAT mahdollisuudet.

Edellyttää vain niiden opetusten ja ohjeiden mukaisesti parustalta elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkamista / yhtymistä, niin KAIKKI kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen mahdollistuu / tulee mahdolliseksi, ihan kaikessa täydellisyyteen asti.

Siihen, ei enää mitään pahaa ei väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaiseksi, ihan Lain / Laillisuuden, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisen täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, riittäväksi asti. Sellaiseksi, kullekin tälle tielle lähtevälle / yhtyvälle turvalliseksi ja turvatuksi, kaikin puoliseksi kestäväksi, hyvinvointi elämäksi ja loputtomaksi tulevaisuudeksi, siellä ikuisuuden ihanalla puolella jatkuvaksi.

Johon ja jonka mukaiseen, vain kukin itse, voi olla itselleen esteenä. Sillä ettei siihen halua. Että miluummiin jatkaa sitä maailmallista, sitä "pirun" hyväksi ja puolesta, sen kaiken valheellisuuden vääryyden ja pahuuden isän, TUOMIOKSEEN kohtaloon vietäväksi, vedettäväksi, johdettavaksi ja halittavaksi, jossa PAHA perii!!

Niistä pahan perimistähän tiedotus välineet on todisteeksi / herätykkseksi ja varoitukseksi VÄÄRIN elämisen ja toimimisen SYYSTÄ (kaikki Raamatun UT opetusten ja ohjeiden vastaisuus) tuomioksi seuraamuksista, ihan päivittäin kautta maailman uutisoinut ja uutisoi.

Joissa uhreiksi on joutunut ja joutuu myös niitä, vain krist. uskonnolliuuteen pysähtyneitä ja pitäytyviksi jääneitä. Joita ei ole Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys, edes millään tavalla kiinnostanut, edes sen vertaa, että olisi hallunut asiasta, edes asiallisesti ja rakentavasti alkaa kekustelemaankaan.

Kristukseen Jeesukseen uskoville / muillekin, Raamarun UT mukaiseen ja perustuvaan Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, Nimessään, muistuttaen ja valistaen.

Raamatun UT mukaisesti ja perustalta asillisesti ja rakentavasti keskustelujen myötä ja tuloksena kaikki selkenee ja tulee ainakin Kristusta Jeesusta (Jumalan Sanaa) rakastaville ja rakastamaan haluavillekin täysin mahdolliseksi. = Jumalan / Kristuksen Jeesuksen kautta lupaus ja takaamaa.

Ylös

cron